Jag är med i Karlavagnen SR P4
7 Aug

7 Aug
2
         

Jag fick frågan om jag ville vara med i Karlavagnen igår. Det skulle handla om rädslor och fobier, och de ville fråga om min spyfobi. Eftersom jag tycker att det är så viktigt att andra människor får veta att det finns, och att andra som är i liknande situation får känna att de inte är ensamma, så tackade jag såklart ja.
 
 De ringde mig under programmet, och trots att jag tyckte det kändes som om jag var helt virrig i mina svar, så blev det faktiskt bra! Jag är nöjd!
 


Om du klickar på bilden här, så kommer du till det programmet jag medverkade i; Rädslor. Hela programmet är jätteintressant. Jag är med och pratar ca 50 minuter in i programmet, till ca 59,00 minuter.

Comments:

  1. Madde Says:

    Åh vad bra det var! Jag är 16 år och har exakt samma fobi och det kändes så skönt att veta att jag inte är helt knäpp. Det är alltid så svårt att förklara för folk så jag säger oftast bara att det är bacillskräck även fast det egentligen inte är det som är huvudproblemet. Tack så mycket!

    [Svara]

  2. Ulrika Says:

    Jag hittar inte dig i klippet!?

    [Svara]

Add comments: