Jag klickade hem min man från Badoo
10 Jan

10 Jan
0
         

För er som inte känner till Badoo så kan jag berätta att det är en dejtingsajt. Man kan söka efter andra människor utifrån kön, ålder samt runt vilken stad de befinner sig. Man ramlar slumpvis in på olika profiler där man ser ett foto och eventuellt lite information om vederbörande. Där finns två alternativ; ”gilla” eller gå vidare.

Om jag gillar någon som även gillar mig så öppnas en möjlighet att sända meddelanden till varandra. Otroligt ytligt, men när man befinner sig på ett sådant ställe är det svårt att få ett första intryck på annat sätt än genom ett utseende.

Så startade mitt och Nicks förhållande.

Vi pratade lite sporadiskt under några veckor. Denna trevliga, vackra man verkade tycka att jag var lika trevlig och vacker. Han smickrade mig med sina vältaliga fina ord, och efter ett tag så hade vi bestämt en dejt hemma hos mig med övernattning.

Jag var så pirrig och nervös så samma dag vi skulle ses avbokade jag vår dejt. Han förstod att jag bara fått lite kalla fötter. Eter lite velande fram och tillbaka bestämde vi att trots allt tillbringa kvällen och natten tillsammans.

Det ångrar jag inte en minut.

En dejt ledde till flera och 1-2 veckor efter vår första dejt tog Nick med sig sitt flyttlass; ett par väskor med kläder, och flyttade in hos mig. Vi ville inte vara utan varandra, så varför vänta. Vi stortrivs tillsammans och är helt galet kära.

Add comments: