Förlovningsmiddag på Pinchos
23 Jan

23 Jan
0
         

Kärlek är underbart.
Att vara kär är en fantastisk känsla. Att träffa någon som det klickar med är så härligt! Nick är perfekt på alla sätt, och det jag älskar allra mest med honom är att han är så otroligt kärleksfull.

Han attraherar mig maximalt och han är så vacker att vila ögonen på. Ja, i ärlighetens namn så kan jag inte ens sluta titta på honom. Hans sammetslena mörka hud, bruna ögon, kritvita fina tänder, snygga kropp med manlig behåring på helt rätt ställen.

Jag trodde det var omöjligt att någon mer kunde vara så gosig som mig, hela tiden. Jag har verkligen hittat min själsfrände. Han bryr sig om mig till 100%, han tar i mig, kramar mig, pussar mig, kysser mig och håller om mig i alla lägen. Jag känner mig som en prinsessa.

Onsdagen den 18 maj 2016 förlovade vi oss. Vi gick ner till Pinchos i Trollhättan och avnjöt några goda tapas som vi svalde ner med varsin Irish Coffe. Det var en mysig kväll. Dock hade inte ringarna hunnit komma än. De var beställda på E-Bay och hade några veckors resa innan de skulle anlända. Tyvärr hade vi dessutom insett att vi hade beställt två storlekar för stora ringar.

När vi var mätta och nöjda gick vi hem. Vi klädde av oss nakna och jag kröp in i Nicks mjuka varma kärleksfulla famn. Där låg vi, i vad som kändes som nån timme och bara kysstes och höll om varann. Våra blickar möttes några ggr, vi log och fortsatte kyssas, och sådär somnade vi tillslut. Så otroligt mysigt.

Kärlek är underbart.

Add comments: