Lanzarote: Hemresa, hiss & diss
11 Feb

11 Feb
0
         

Dag 8: fredag 31 januari 2014
 
 Vi gick upp vid nio, käkade lite och packade det sista. Vi var helt övertygade om att vi skulle ha övervikt. Vi har köpt presenter, mest kläder dock eftersom det är så billigt på Lanzarote när det är rea. När det kostar €2, €3, €4 och euron ligger på ca 8-9 kr, så är det riktigt roligt att kolla runt. Jennifer har inte så mycket kläder så vi kände att det var smart att köpa en del till henne.
 
 Bussen till flygplatsen var en dubbeldäckare och vi satt där uppe. Det kändes dock som en vanlig buss tack och lov. Panikångesten sköljde över mig även denna dag, så nu ska det bli riktigt skönt att komma hem.
 
 Flygresan gick jättebra. Jag sov bort största delen tack och lov. Väl på Landvetter i Göteborg kom Jennifers vänner Isak och Madde och hämtade oss. Så gulliga!
 
 Väl hemma var vi helt galet trötta. Det var skönt att få krama på djuren och slänga sig i soffan. Vi packade upp lite väskor med en gång, eftersom vi ville ge presenterna till ungarna med en gång. Vi hade även köpt lite till vår chaufför, vår hundvakt mfl.
 
 För att sammanfatta resan lite:
 
 HISSA
 Nytt outforskat land
 Varmare än hemma
 Hunden vi hjälpte
 Tatueringsstudion, paret där och våra psnygga tatueringar
 Timanfayabergen
 Grottan
 Det gamla paret vi träffade på Dragshowen
 Slottet Santa Barbara där piratmuseet var
 Osk Outlet – där jag köpte mina klänningar/tunikor, grym service och stora storlekar.
 
 
 OK MEN INTE MER
 Dragshowen
 Akvariet
 
 
 DISSA
 Blåsten
 Panikångest
 Tandvärk
 U-båten- mycket pengar för nästan ingenting.
 Piratmuseet
 Svinkallt på nätterna

Add comments: